Lalou Vinbar

Vinkort

Vores vinkort er et udtryk for personlige præferencer og rummer vores favoritoplevelser indenfor europæiske håndværksproducenter. Du finder både klasssiske og moderne vine. Vi glæder os til at dele vinglæden med dig. 

Restaurant & vinbar

Vinkort

Vores vinkort indeholder udelukkende europæiske vine fra kontinentets stolte klassiske vinområder. På vinsprog kaldes Europa for den den gamle verden, fordi det er på dette fundament af erfaringer, at alt andet er vin på kloden er skabt. Det er der grund til at være stolte af og samtidig passer disse vine naturlig i samspillet med det konservative og klassiske køkken, som vi praktiserer.

Det er nemt at anbefale en vin, når man selv er forelsket i den. Vi forelsker os nemt og kan derfor guide dig vedr. de ca. 300 forskellige vine, som kælderen rummer.

Vi vælger vine i samarbejde med dygtige leverandører, på rejser eller ved smagninger og filtrerer således markedet for dig, så kortet kun indeholder vores yndlingsvine. Vi vægter faktorer som genkendelighed samt pris og kvalitet højt, så du kan få den bedste oplevelse uanset genre. Vi kender vinene, deres egenskaber og personligheder og har derfor optimale muligheder for at finde den vin, som passer til din aften. 

Lalou vinbar

Vores vinkort

Vi søger altid at opdatere vinkortet, men bemærk venligst, at det kan indeholde enkelte fejl.

Alle vine er personligt udvalgte med ønsket om at give dig den bedste vinoplevelse. 

Vinbar i Odense

Book bord hos Lalou Vinbar

Du er altid velkommen til at kigge forbi vinbaren, men for at sikre dig en plads, beder vi dig venligst booke bord her.

Følg os

Sociale medier

Mad og vin er glæden ved at dele. Vi deler ofte vores glæde med vores følgere på facebook og instagram. Hold dig opdateret her.