Lalou Vinbar

Selskaber

Vi har stor erfaring med afvikling af selskaber og går altid hele vejen for løse din opgave. Hvad enten du skal mødes med kunder og samarbejdspartnere i erhvervsregi eller skal nyde livets små og store øjeblikke i private rammer. 

Restaurant & vinbar

Afvikling af selskaber

Vi tager os tid til planlægning og skaber overblik og forventningsafstemning, så du altid ved, hvad du præcist kan forvente af os. Vi har ingen standardformler, men lytter i stedet på dine/jeres ønsker, så arrangementet kommer til at passe til vores gæsters individuelle behov.

Du kan trække på teamets unikt sammensatte erfaring fra både skriveborde og køkkenborde. Vi kombinere både gastronomi og eventkoordinering og give dig en personligt tilpasset professionel afvikling… Det giver ro i planlægningsfasen, en sikker hånd i afviklingen og i sidste ende masser af tilfredse gæster.

Afspil video
Lalou vinbar

Lad os lave dit arrangement

Vi går til hver opgave med friske øjne, men har de seneste seks år lagt rammer til alt fra fødselsdage og bryllupper til skræddersyede vinsmagninger og firmafester med mere.

Kontakt os og lad os lave dit arrangement. Sed pulvinar nisi vel tellus efficitur tincidunt. Vivamus quis metus consectetur, commodo diam a, egestas turpis. Donec felis turpis, eleifend eu libero a, interdum venenatis nunc. 

Vores priser

Arrangement pakker

Firma-event

Hverdage fra kl. ca. 17:00- kl. ca. 22:00

Pris: 825 kr. inkl. moms

Såfremt I ønsker at have stedet for jer selv, kræves en minimumomsætning på 25.000 kr. inkl. moms. Tilpasning af ovenstående med evt. tilkøb af flere serveringer og/eller vine er selvfølgelig en mulighed, som kan drøftes i planlægningsfasen.

De store øjeblikke - fødselsdag/bryllup

Fredag eller lørdag fra kl. f.eks. 16.00 - kl. 02.00

Pris: 1.845 kr. inkl. moms

Såfremt I ønsker at have stedet for jer selv, kræves en minimumomsætning på 40.000 kr. inkl. moms. Tilpasning af ovenstående med evt. tilkøb af flere serveringer og/eller vine er selvfølgelig en mulighed, som kan drøftes i planlægningsfasen. 

Følg os

Sociale medier

Mad og vin er glæden ved at dele. Vi deler ofte vores glæde med vores følgere på facebook og instagram. Hold dig opdateret her.