Lalou Vinbar

Menukort

Vores menukort består af både aktuelle anretninger og vine på glas. Vi skifter ofte både retter og vine, men tilbyder altid både kolde, varme og søde retter samt ca. 15 vine på glas.

Restaurant & vinbar

Menukort og vine på glas

Fascinationen for sydeuropæisk madkultur er drivkraften i vores køkken. Vi finder glæde ved råvare af højeste kvalitet og søger de enkle anretninger og klassiske opskrifter. 

Vi er en vinbar, men sørger for at stille din sult, så du kan bruge os som restaurant og tilbringe hele aftenen hos os eller blot holde dig til vinen. Vi lægger op til dele-retter, så du og din€ medspiser€ kan smage så mange retter som muligt.

Vi tager gerne livtag med de store klassiske retter og justerer for danske sæsonhensyn. Vi bladrer helst i gamle kogebøger, har ingen ambitioner om at opfinde noget nyt men leder hellere efter noget oprindeligt. Hvis måltidet leder dine tanker mod en ferie eller hvis du opfatter os, som den mormor du måske ikke har i Toscana, så er vi meget tilfredse med vores arbejde.

Velbekomme.

Lalou vinbar

Vores menukort

Her finder du vores aktuelle menukort. Vær opmærksom på, at vi ofte skifter indholdet, så vi ikke keder os selv eller dig.

Menukortet indeholder også de vine, som vi serverer på glas lige nu.

Vinbar i Odense

Book bord hos Lalou Vinbar

Du er altid velkommen til at kigge forbi, men for at sikre dig plads, beder vi dig venligst booke bord her.

Følg os

Sociale medier

Mad og vin er glæden ved at dele. Vi deler ofte vores glæde med vores følgere på facebook og instagram. Hold dig opdateret her.